Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد جوروند مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه سوگواره دلنوشته‌های عاشورایی عرض ارادت هنرمندان به ساحت مقدس اباعبدالله‌الحسین (ع) است، گفت: آثار ارزشمند زیادی از هنرمندان توانمند کشور در زمینه آئینی و در قالب‌هایی همچون شعر، عکس، دلنوشته و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. به دبیرخانه سوگواره ارسال شد.

او افزود: این سوگواره مصداق کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا است و به یقین در طول تاریخ، شهادت هیچ انسانی به انداره شهادت امام حسین (ع) تاثیرگذار نبوده است.

جوروند با بیان اینکه تاثیرگذاری ایشان نه تنها در اسلام و تشیع بلکه در دیگر ادیان و مذاهب نیز وجود داشته، تصریح کرد: بسیاری از افرادی که منشا و مایه تحقق دگرگونی در کشور‌های خودشان بودند، سرچشمه خود را از حرکت بزرگ اباعبدالله‌الحسین (ع) می‌دانند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامه داد: با زبان هنر می‌توان فرهنگ غنی اهل بیت (ع) را به نسل جوان و نوجوان معرفی کرد و در این راستا برگزاری چنین برنامه‌هایی که با همدلی و تلاش کلیه دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی همچون امام جمعه و فرماندار شهرستان همراه بود، قابل تقدیر و ستایش است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سوگواره عاشورایی فرهنگ و ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی «محمد رضا سنگری» در ادبیات پایداری بی بدیل است

به گزارش خبرنگار مهر، رضامراد صحرایی پنجشنبه شب در آئین بزرگداشت دکتر سنگری در جمع مردم دزفول در حسینیه ثارالله دزفول با اشاره به اینکه تکریم مقام معلم هدف اصلی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: معلم در اسلام جایگاهی ویژه دارد، جایگاه رفیع معلم به این دلیل است نیکی‌ها را به انسان می‌آموزد.

وی با طرح این سوال که معلم چه می‌کند که خدا و ملائکه بر او درود و صلوات می‌فرستند، افزود: معلم نور می بخشد و معلم کسی است که با جهل می جنگد.

صحرایی با تاکید بر اینکه معلم علمدار مبارزه با جهل و میدان دار روشنایی است، عنوان کرد: در بیان رهبر معظم انقلاب، معلم سازنده زیرساخت کشور است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم کسی است که گوهر وجود کودکان کشور را می‌سازد، گفت: نقش آفرینی دکتر سنگری در ادبیات مقاومت و عاشورا، نقش آفرینی بی بدیلی است و دزفول در بطن خودش معلمانی بزرگ همچون محمد رضا سنگری پرورانده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از اهل دانش، شور و شعور عاشورایی را از او آموختند، عنوان کرد:

سنگری در ادبیات پایداری نقش آفرین است و معلمان ادبیات پایداری را از سنگری آموختند.

وزیر آموزش و پرورش با عنوان اینکه سنگری، هم عالم است و هم معلم ادامه داد: ویژگی ممتاز سنگری کسب جایگاه رفیع معلمی است چرا که عالم و معلم همزمان در او جمع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا سنگری متولد اول آبان ۱۳۳۳ در دزفول است. پس از ریاست وی بر گروه برنامه‌ریزی و تألیف کتب درسی زبان و ادبیات فارسی، ادبیات اسلامی وارد کتب درسی شد. او نویسنده، پژوهشگر و شاعر ادبیات انقلاب اسلامی و شعر و ادبیات آئینی و عاشورایی است و آثار وی جزو منابع این موضوعات به‌شمار می‌رود.

وی فعال در نقد، داوری، سخنرانی و بررسی آثار ادبی به‌خصوص ادبیات عاشورایی و دفاع مقدس است.

رشته تحصیلی وی در دانشگاه زبان و ادبیات فارسی بوده که در این رشته با مدرک دکتری از دانشگاه تهران در سال ۱۳۷۳ فارغ‌التحصیل شده‌است. سنگری مؤلف چندین مقاله و کتاب است که در این میان کتب درسی سطوح مختلف ابتدایی و دبیرستان و همچنین دو منبع درسی دانشگاهی وجود دارد.

کد خبر 6095377

دیگر خبرها

  • مراسم عزاداری شهادت حضرت امام صادق (ع) در بیت نماینده ولی فقیه در خوزستان
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است
  • پایان فراق پس از ۳۸ سال/ شهید رنجنوش در همدان آرام رفت
  • شیفتگانِ آن عارفِ عاشق/ ایرانیان زیادی مرید و دلبسته امام صادق بودند، از عطار و بایزید بسطامی تا جابر ابن حیان
  • ردپای انگلیسی‌ها در حدیث امام صادق (ع)/ ساخته‌های ذهنی یک منبری
  • آسمانی شدن مادر شهیدان دزفولی در اندیمشک
  • فراتر از یک وینگ‌‌ بک همچون الخاندرو گریمالدو در بایرلورکوزن
  • نقش آفرینی «محمد رضا سنگری» در ادبیات پایداری بی بدیل است
  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین